Bartın Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Türkmençe
Dutch
Deutsch
French
العربية
Қазақша
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Tür:
Gıda Mühendisliği
✕
Alt Tür:
Gıda Mühendisliği
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Ortam:
Kağıt
✕
Yayın Tarihi:
2019
✕
Dil:
Türkçe
✕
Bulunan
:
3
Adet
0.001 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Merkez Kütüphane (Kutlubey Kampüsü)
3
Tür
[1]
Kitap
3
Şekil
[1]
Basılı
3
Konu
[2]
Kimya Teknolojisi
2
Görme engelliler
1
Yazar
[1]
Guliyev, Eldar
1
Yayınlayan
[3]
Kültür Ajans
1
Nobel Akademik
1
Sidas Medya
1
Kitap [Gıda Mühendisliği]
Enstrümental gıda analizleri : El kitabı / çeviri kurulu Semih Ötleş, Özgül Özdestan Ocak, Emine Nakilcioğlu Taş, Canan Kartal, Vasfiye Hazal Özyurt ; editör Semih Ötleş
2019
Kitap [Gıda Mühendisliği]
Küresel gıda güvenliği : Gerçeklikler-çağrılar-perspektifler / Eldar Guliyev, Azerbaycan Türkçesinden Türkiye Türkçesine aktaran Ayişe Nebi ; editör Hayrettin İvgın
Guliyev, Eldar
2019
Kitap [Gıda Mühendisliği]
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji ve sağlık / editörler Ertan Anlı, Pınar Şanlıbaba ; [yazarlar] Ayşe Gürsoy, Barbaros Özer, Başar Uymaz Tezel, Berrin Özkaya, Burcu Özel, Eda Demirok Soncu, Elif Yıldız, Fatma Çoşkun, Filiz Yıldız Akgül, Gülcan Koyuncu, Halil İbrahim Kaya, İrem Uzunsoy, Metin Güldaş, Mustafa Akçelik, Nefise Akçelik, Nevzat Artık, Nuray Kolsarıcı, Nurcan Değirmencioğlu, Ozan Gürbüz, Ömer Şimşek, Pınar Şanlıbaba, Rahmi Ertan Anlı, Serpil Çilingiroğlu Anlı, Seval Dağbağlı, Şebnem Öztürkoğlu-Budak, Tuğba Kök Taş, Turgut Cabaroğlu, Yasemin Şahan, Yekta Göksungur, Zeynep Banu Güzel Seydim
2019
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız