Bartın Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
Ara
Vetis®
Arama Geçmişi
Favori
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Türkmençe
Dutch
Deutsch
French
العربية
Қазақша
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kumuk
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Oda:
2. Kat/Salon B
✕
Şekil:
Basılı
✕
Konu:
Görme engelliler
✕
Konu:
Görme engelliler
✕
Yayın Tarihi:
2020
✕
Dil:
Türkçe
✕
Bulunan
:
10
Adet
0.001 sn
Sırala
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Merkez Kütüphane (Kutlubey Kampüsü)
10
Tür
[1]
Kitap
10
Alt Tür
[4]
Beslenme ve Diyetetik
3
Gastronomi
2
Gıda Mühendisliği
2
Kültür
1
Ortam
[1]
Kağıt
10
Yazar
[7]
Bayrakdar, Akan
1
Girginol, Cenk R.
1
Hidayat, Sadık
1
Kolukısa, Şevki
1
Zanna, Danilo, 1982-
1
Özkan, Çiğdem
1
Özyerli, Silva
1
Yayınlayan
[7]
Nobel Akademik
4
A7 Kitap
1
Akademisyen
1
Aras
1
Doğan Kitap
1
Gazi
1
Yapı Kredi
1
Kitap [Gıda Mühendisliği]
Gıda analizi : gıda analizi laboratuvar el kitabı ile birlikte = Food analysis : food analysis laboratory manual / editör: S. Suzanne Nielsen ; çeviri editörü Kamile Nazan Turhan
2020
Kitap
Danilo ile mutlu tarifler / Danilo Zanna, editör Emine Tunadan ; yemek fotoğrafları Hüseyin Eroğlu ; sanat yönetmeni İlker Aydın
Zanna, Danilo, 1982-
2020
Kitap [Gastronomi]
Uygulamalı Türk mutfağı / editörler Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk
2020
Kitap [Gastronomi]
Yemekli Diyarbakır tarihi : Amida’nın sofrası / Silva Özyerli, yayına hazırlayan Rober Koptaş
Özyerli, Silva
2020
Kitap [Gıda Mühendisliği]
Gıdalarda tekstür / Meryem Göksel Saraç, Gözde Özdoğan, İbrahim Tuğkan Şeker, Emre Hastaoğlu, Hatice Aybüke Karaoğlan, Tuğba Dedebaş ; editör Meryem Göksel Saraç
2020
Kitap [Beslenme ve Diyetetik]
Sporcu beslenmesi ve egzersiz / Şevki Kolukısa, Cemre Didem Eyipınar
Kolukısa, Şevki
2020
Kitap
Somut olmayan kültürel miras : Çanakkale Ayvacık yemekleri / Çiğdem Özkan
Özkan, Çiğdem
2020
Kitap [Beslenme ve Diyetetik]
Egzersiz ve beslenme / Akan Bayrakdar, Erdal Zorba
Bayrakdar, Akan
2020
Kitap [Beslenme ve Diyetetik]
Vejetaryenliğin yararları / Sadık Hidayat, Farsça aslından çeviren Mehmet Kanar
Hidayat, Sadık
2020
Kitap [Kültür]
Kahve : Topraftan fincana / Cenk R. Girginol, editör Hatice Bahtiyar
Girginol, Cenk R.
2020
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam
Çerez Politikamız